Antena Meniu Search
x

Misterul se adâncește în cazul triplei crime din Satu Mare, după audierea unui suspect

Polițiștii din Satu Mare s-au mobilizat pentru a găsi un bărbat considerat suspect și cu posibile legături cu tripla crimă din localitatea Apa.

Un bărbat a fost audiat de polițiști în cazul triplei crime din Satu Mare - presasm.ro

Polițiștii din Satu Mare s-au mobilizat pentru a găsi un bărbat considerat suspect și cu posibile legături cu tripla crimă din localitatea Apa. Ei au reușit să îl identifice, însă, după audierea lui, misterul asasinatului mai degrabă s-a adâncit.

Timp de câteva ore, polițiștii sătmăreni au căutat cu febrilitate un bărbat. El ar fi fost originar din Botoșani și nu și-ar fi justificat prezența în această zonă, spune PresaSM.

Individul a fost găsit și luat de polițiști, pentru audieri. În cursul serii însă, bărbatul a fost lăsat liber de anchetatori.

Astfel, la 3 zile după asasinarea familiei Rentea, ucigașul e în continuare, liber și neidentificat. Surse au declarat pentru PresaSM că ar fi fost ridicat și un al doilea bărbat, în zona gării din Cluj Napoca, de asemenea, pentru legături cu tripla crimă.

Principalul suspect ar fi, în continuare un tânăr de 35 de ani, cu datorii din cauza jocurilor de noroc, mai spune PresaSM. Anchetatorii însă mențin tăcerea în acest caz și par să se confrunte cu multe necunoscute.

Deocamdată, nu au reușit să ia urma nici armei cu care au fost uciși Gheorghe Rentea, soția sa, Niculina și soacra lui de 80 de ani, Victoria Apan. Într-o nouă încercare de a găsi arma, polițiștii au revenit la casa familiei asasinate și au scos apa din fântână. Dar eforturilor lor nu au avut succes.

În ciuda tentativelor fără rezultat, surse au declarat pentru PresaSM că ar putea fi vorba doar de câteva zile până când asasinul va fi identificat, pentru că polițiștii ar avea unele indicii importante.

În plus, potrivit primarului, căile de acces din localitatea Apa au camere video pe care, foarte probabil, apare și autorul crimei.

Sursa: presasm.ro, Observator

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Misterul se adâncește în cazul triplei crime din Satu Mare, după audierea unui suspect