Antena Meniu Search
x

Razvan Rentea, ultima declaraţie înainte să fie condamnat pe viaţă: "Dați-mi pe zece vieți, nu pe o viață!" (Video)

Răzvan Rentea, autorul triplei crime de la Apa, din Satu Mare, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, astăzi, de judecătorii Tribunalului Satu Mare.

Răzvan Rentea, autorul triplei crime de la Apa, din Satu Mare, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, astăzi, de judecătorii Tribunalului Satu Mare. Tânărul şi-a ucis cu sânge rece părinții – Niculina și Gheorghe Rentea, respectiv pe bunica maternă, Viorica Apan.

Judecătorii l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe Răzvan Rentea, după ce procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au solicitat instanței pronunțarea unei pedepse cu închisoarea pe viață, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Astăzi, Răzvan Rentea nu a fost adus în sală pentru a auzi sentința.

Răzvan Rentea, ultima declaraţie înainte să fie condamnat pe viaţă

La ultimul termen, din 17 august, judecătorul i-a dat ultimul cuvânt lui Răzvan Rentea, înainte ca instanța să intre în pronunțare.

Rentea a fost tranșant, declarând resemnat:

”Văd că sunt acuzat, condamnat pe viață. Păi, dați-mi pe zece vieți, nu pe o viață!”

Rentea i-a acuzat pe procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare că au creat un scenariu fals, iar informațiile din rechizitoriu ar fi, în fapt, ”un film”.

Procurorul și-a motivat cererea pe baza faptului că faptele ar fi fost premeditate, gradul de violență în săvârșirea faptelor, atitudinea nesinceră, precum și faptul că vorbim despre o serie de crime împotriva propriilor membri ai familiei.

Filmul complet al triplului asasinat de la Satu Mare

Circumstanță agravantă din perspectiva Codului Penal.

Potrivit presasm.ro, procurorii au mai arătat că, în baza probatoriului administrat în cauză, este exclus ca o altă persoană să fi participat sau comis triplul asasinat de la Apa.  

Gheorghe Rentea (59 de ani), Niculina Rentea (56 de ani) și Viorica Apan (80 de ani) au fost uciși cu sânge rece pe 23 noiembrie 2017 în casa din localitatea Apa, județul Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Razvan Rentea, ultima declaraţie înainte să fie condamnat pe viaţă: "Dați-mi pe zece vieți, nu pe o viață!" (Video)