Antena Meniu Search
x

A fost stabilită cauza morţii lui Tudor Niream. Primele concluzii ale medicilor legişti în cazul puştiului găsit mort în lacul Vârşolţ

Anchetatorii au primele concluzii în cazul morții lui Tudor Niream, băiatul din Sălaj dispărut de mai bine de două luni, de la casa bunicilor din satul Recea, şi găsit fără viaţă, duminică, în lacul Vârşolţ. 

de Redactia Observator

la 05.02.2019, 10:29

Anchetatorii au primele concluzii în cazul morții lui Tudor Niream, băiatul din Sălaj dispărut de mai bine de două luni, de la casa bunicilor din satul Recea, şi găsit fără viaţă, duminică, în lacul Vârşolţ. 

Astfel, potrivit concluziilor preliminare ale medicilor legişti, cauza morţii lui Tudor Niream este asfixire mecanică prin înec.

Reamintim că băiatul de 15 ani a fost găsit mort în lacul de acumulare Vârşolţ, foarte aproape de casa bunicilor, de unde Tudor a dispărut în 23 noiembrie 2018.

Tudor Niream a fost scos mort, duminică, din lacul Vârşolţ
Pe acelaşi subiect

"Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, concluziile preliminare ale medicilor legişti sunt asfixiere mecanică prin înec", a declarat pentru sportulsalajean.ro Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Anchetatorii așteaptă elaborarea unui raport de expertiză medico-legală pentru a se stabili dacă a fost vorba despre un omor sau despre un suicid.

"Urmează a fi elaborat un raport de expertiza medico legală pentru a clarifica şi celelalte obiective impuse de organele de urmărire penală", a mai spus reprezentantul IPJ Sălaj.

Tudor Niream a mai fost căutat în lacul Vârşolţ

Trupul fără viaţă al tânărului Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a fost descoperit duminică, după 2 luni de căutări, în apa lacului Vârşolţ, la mică depărtare de casa bunicilor săi, de unde băiatul a anunţat că pleacă puţin să se plimbe.

Cadavrul băiatului a fost recuperat de către pompieri şi transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei

Cadavrul băiatului a fost recuperat de către pompieri şi transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Tudor Niream a mai fost căutat în lacul Vârşolţ, dar fără scafandri. Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a declarat pentru observator.tv că primul loc în care a fost căutat tânărul Tudor Niream, imediat după dispariţie a fost lacul Vârşolţ. Atunci, mai multe echipaje ale ISU l-au căutat pe tânăr cu bărcile, pe toată întinderea lacului.

Lacul în care a fost găsit Tudor Niream are şi 10 metri adâncime în unele zone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A fost stabilită cauza morţii lui Tudor Niream. Primele concluzii ale medicilor legişti în cazul puştiului găsit mort în lacul Vârşolţ