Antena Meniu Search
x

Trei noi arestări în cazul uciderii lui Tudor, românul erou din Londra (Video)

Poliţiştii care investighează uciderea românului Tudor Simionov, din centrul Londrei, în ziua de Anul Nou au anunţat arestarea a trei tineri, suspecţi de crimă. Tinerii, cu vârste de 20, 23 şi 25 de ani, au fost toți arestați separat, în ultimele 12 ore.

Poliţiştii care investighează uciderea românului Tudor Simionov, din centrul Londrei, în ziua de Anul Nou au anunţat arestarea a trei tineri, suspecţi de crimă.

Tinerii, cu vârste de 20, 23 şi 25 de ani, au fost toți arestați separat, în ultimele 12 ore.

3 tineri arestaţi în 12 ore şi acuzaţi de uciderea lui Tudor Simionov

Primul dintre cei trei a fost arestat după ce s-a prezentat singur la o secţie de poliție din Londra în seara zilei de luni, 28 ianuarie.

Pe acelaşi subiect

Cel de-al doilea tânăr, de 20 de ani, a fost arestat în urma unei deschideri a poliţiştilor londonezi la o adresă din Brent, pe 29 ianuarie. El a încercat să fugă, însă a fost oprit de un câine de poliție. În prezent primește tratament medical pentru o rană la picior, provocată după ce respectivul a sărit de la balcon, încercând să scape.

Cel de-al treilea tânăr, de 23 de ani, a fost arestat în Hammersmith.

Încă două persoane sunt căutate

Poliţiştii fac apel la populaţie pentru informații care ar ajuta la prinderea lui Ossama Hamed, în vârstă de 25 de ani și a lui Aden Hamada, în vârstă de 23 de ani, în legătură cu acest caz. Imaginile cu cei doi bărbați au fost publicate de poliție.

Ossama Hamed şi Aden Hamada

Românul Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce a fost injunghiat în urma unui incident la Fountain House, Park Lane, W1. Tudor, care lucra ca bodyguard, a intervenit pentru a-și apăra colegii în faţa a 9 atacatori, în altercație. A fost însă înjunghiat mortal.

"Cei trei bărbați care se află acum în arest vor fi interogați de anchetatori, dar nu ne vom opri până nu vor fi reținuţi toți cei care au jucat un rol în asasinarea lui Tudor", au precizat detectivii englezi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei noi arestări în cazul uciderii lui Tudor, românul erou din Londra (Video)