Antena Meniu Search
x

Tudorel Toader a făcut MARELE ANUNŢ: "Proiectul de lege este finalizat! Vom participa la toate dezbaterile"

Tudorel Toader a anunţat, în urmă cu puţin timp, pe pagina oficială de Facebook, că proiectul de modificare a legilor justiției este finalizat.

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a anunţat, în urmă cu puţin timp, pe pagina oficială de Facebook, că proiectul de modificare a legilor justiției, care s-a aflat în centrul dezbaterilor publice din ultimele două luni, este finalizat.

"Este finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justiției - vom participa la toate dezbaterile!

Prioritară devine foia de parcurs pentru îndeplinirea cerințelor Hotărârii pilot, pronunțată de CEDO, referitoare la condițiile din penitenciare !

Comisiile din penitenciare sunt pregătite să pună în aplicare prevederile legii nr. 169 din 14 iulie 2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 571 din 18 iulie 2017", a scris ministrul Justiţiei pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tudorel Toader a făcut MARELE ANUNŢ: "Proiectul de lege este finalizat! Vom participa la toate dezbaterile"