Antena Meniu Search
x

Tudorel Toader va face o declaraţie de presă astăzi la ora 18

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, marţi, la sosirea la minister, că la ora 18.00 va face o declaraţie de presă în legătură cu declaraţiile procurorului general Augustin Lazăr

Tudorel Toader va face o declaraţie de presă astăzi la ora 18 - Hepta

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, marţi, la sosirea la minister, că la ora 18.00 va face o declaraţie de presă în legătură cu declaraţiile procurorului general Augustin Lazăr. Luni, Toader spunea că va organiza o conferinţă de presă.

”În cursul zilei de marţi, 28 august 2018, voi susţine o conferinţă de presă referitoare la recentele afirmaţii ale procurorului general al PICCJ ! Voi anunţa presa, în timp util !”, scria luni pe Facebook ministrul Justiţiei.

Marţi dimineaţă, la sosirea la minister, Tudorel Toader a refuzat să le răspundă întrebărilor jurnaliştilor şi a spus că face o ”rectificare”, la ora 18.00 va susţine ”o declaraţie de presă”, nu o conferinţă de presă.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la afirmaţiile făcute de procurorul general, Augustin Lazăr, că este vorba despre "libertate de exprimare, iar fiecare se exprimă după cum ii dictează limitele de înţelegere".

Ministrul Justiţiei a fost întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile lui Augustin Lazăr.

"Se numeşte libertate de exprimare, iar fiecare se exprimă după cum ii dictează limitele de înţelegere, ca să nu vorbesc de altele", a spus Toader.

Procurorul general, Augustin Lazăr, a prezentat, luni, date despre corespondenţa purtată cu Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi cu Ministerul de Justiţie (MJ) pe tema protocoalelor, afirmând că este o perioada ”foarte sensibilă pentru justiţie şi pentru statul de drept”. Lazăr a afirmat că primele informaţii despre existanţa protocolului din decembrie 2016 au fost prezentate instituţiilor abilitate în martie 2017, precizând că ”adevărul este riguros, este concret, este unul singur”. În plus, procurorul general a afirmat că toate protocoalele cu SRI au fost denunţate de părţi, fiind, deci, lipsite de efecte.

După declaraţia de presă a procurorului general, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, pe pagina de Facebook, că va face propria conferinţă de presă pentru a comenta afirmaţiile procurorului general. Întâlnirea este anunţată pentru ziua de marţi.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tudorel Toader va face o declaraţie de presă astăzi la ora 18