Antena Meniu Search
x

Ucigaşul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș împuşcat în 2019, a fost condamnat la peste 17 ani de închisoare

Condamnare definitivă pentru ucigaşul pădurarului Liviu Pop, împuşcat în 2019. În urma incidentului dramatic, trei copii au rămas fără tată. Inculpatul a primit 17 ani şi patru luni de închisoare, informează reporterul Observator Simona Vasiac. 

de Redactia Observator

la 29.04.2022, 17:20

Ucigaşul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș împuşcat în 2019, a fost condamnat la peste 17 ani de închisoare

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), procurorii au dispus în octombrie 2020 trimiterea în judecată a unui inculpat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj în modalitatea omorului săvârșit asupra unui funcționar aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, tâlhărie calificată și uz de armă fără drept.

Vineri, Curtea de Apel Cluj a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsă de 17 ani și 4 luni închisoare. Hotărârea instanței de judecată este definitivă.

Ce spun procurorii

Conform procurorilor, în 16 octombrie 2019, în jurul orei 19.45, în timp ce se afla în Pădurea Rogozului – Valea Hotarului, județul Maramureș, în scopul sustragerii de lemne, inculpatul a fost prins în flagrant de către pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț, județul Maramureș, pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea bunului sustras, inculpatul a ucis victima prin împușcare cu arma aflată în acel moment în posesia și dotarea pădurarului.

Pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea bunului sustras, inculpatul a ucis victima prin împușcare cu arma aflată în acel moment în posesia și dotarea pădurarului, se arată în comunicatul PÎCCJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ucigaşul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș împuşcat în 2019, a fost condamnat la peste 17 ani de închisoare