Antena Meniu Search
x

Video Ucrainenii care au trecut astăzi granița în România au venit la cumpărături sau în vizită. Momentan nu se gândesc la un eventual război

Ameninţarea războiului nu-i sperie chiar pe toţi ucrainenii. Unii îşi continuă activităţile zilnice, cum ar fi cumpărăturile în România. Trec graniţa şi vin în supermarketurile româneşti sau în vizite la rude, dar momentan nu iau în calcul să se refugieze aici din calea conflictului. 

de Angela Bertea

la 22.02.2022, 13:47

Vezi și

Există o îngrijorare însă lumea nu este panicată. În punctul de trecere a frontierei Siret este o yi obişnuită de muncă, traficul se desfăşoară în condiţii normale, nu s-a înregistrat un flux de persoane care să tranziteze punctul vamal nici astăzi, nici în ultima perioadă. 

Cei care au tranzitat astăzi frontiera, până la acest moment, au transmis că au venit în România pentru a-și face unele cumpărături. Au venit să-și achiziționeze alimente, haine, medicamente, alții au venit la rude su prieteni sau pur și simplu la o plimbare prin Suceava, cu familia. 

Vizitatorii din Cernăuți spun că, la ei, situația e liniștită, nu se simt tensiunile unui posibil conflict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ucrainenii care au trecut astăzi granița în România au venit la cumpărături sau în vizită. Momentan nu se gândesc la un eventual război