Antena Meniu Search
x

Adolescent de 15 ani, MUTILAT de o petardă militară care i-a EXPLODAT în mână, la poligonul de la Cincu. Băiatul şi-a pierdut două degete în explozie

Eveniment dramatic, aseară, la poligonul de la Cincu.

Update ora 13:45 - Potrivit unui comunicat al MApN, ieri, în jurul orelor 18.45, "Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica", a fost informat cu privire la producerea unui incident produs în poligonul din Cincu, în care a fost rănită o persoană minoră din afara Ministerului Apărării Naționale.

Persoana care a intrat în zona interzisă a poligonului și semnalizată conform reglementărilor în vigoare, a declarat Poliției Făgăraș că a strâns cartușe folosite pe timpul ultimului exercițiu, le-a desertizat și a dat foc pulberii rezultate". 

În urma exploziei, adolescentul a fost rănit, ulterior fiind transportat de la domiciliul personal, la Spitalul din Făgăraș.

Update ora 11:36 - Din ultimele informaţii reiese că băieţelul a încercat să dea foc dispozitivului exploziv.

Acesta a explodat şi i-a distrus degetele trei şi patru de la mâna dreaptă. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Braşov. 

Din cauza exploziei, adolescentul a fost rănit uşor la piept şi faţă. Din păcate, medicii nu îi mai pot reface mâna pentru că cele două degete au fost pierdute în explozie.

Ştirea iniţială: 

Eveniment dramatic, aseară, la poligonul de la Cincu.

Un adolescent în vârstă de 15 ani se află în stare gravă la spital şi riscă să-i fie amputate braţele, după ce o petardă militară pe care a găsit-o în zonă i-a explodat în mâini. 

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

SONDAJ EXPLOZIV! Cum ar vota ACUM românii, după SCANDALUL din PSD. Datele sunt SURPRINZĂTOARE!

IMAGINI NEMAIVĂZUTE din interiorul celebrei EPAVE de la Costineşti! Un tânăr s-a aventurat cu barca în măruntaiele navei şi ce a filmat este FABULOS

Băsescu îl DESFIINŢEAZĂ pe Liviu Dragnea şi dezvăluie pericolul din spatele programului de guvernare al PSD

SÂNZIENELE. Ce trebuie să faci astăzi, de DRĂGAICĂ sau AMUŢITUL CUCULUI, ca să fii ferit de rele şi să-ţi meargă bine până la finele anului! LEGENDE, TRADIŢII şi SUPERSTIŢII

INCIDENT ŞOCANT la Piteşti! Un băieţel de 2 ani a CĂZUT DE LA ETAJ, în urmă cu puţin timp. S-a întâmplat în cartierul Trivale (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescent de 15 ani, MUTILAT de o petardă militară care i-a EXPLODAT în mână, la poligonul de la Cincu. Băiatul şi-a pierdut două degete în explozie