Antena Meniu Search
x

Ultimele meciuri din Cupa Naţională a Liceelor

Băieţi şi fete din toată ţara au vrut să-şi demonstreze talentul la fotbal. Nu au mai mult de 17 ani, dar unii dintre ei joacă mai bine decât seniorii.

Vezi și

 Băieţi şi fete din toată ţara au vrut să-şi demonstreze talentul la fotbal. Nu au mai mult de 17 ani, dar unii dintre ei joacă mai bine decât seniorii. Ultimele meciuri din Cupa Naţională a Liceelor s-au disputat la sala Dinamo.

Cupa Naţională a Liceelor la fotbal a început cu finala feminină. Într-un joc al bărbaţilor fetele s-au descurcat exemplar. După câteva minute au apărut şi golurile.

Aşa că la sfârşitul meciului au fost o singură echipă câştigătoare şi un singur antrenor fericit. De o surpriză plăcută vor avea parte şi fetele. Organizatorii competiţiei le-au pregătit un cantonament la Roma. Pentru acelaşi premiu s-au luptat şi băieţii.

Din tribune i-a privit una din legendele naţionalei de fotbal, Bogdan Stelea. Alături de el i-au încurajat şi părinţii. Cupa Naţională a Liceelor este la a treia ediţie şi a reunit echipe de fotbal de la şcolile din toată ţara.

Anul acesta câştigătorii au fost: Liceul Tehnologic Auto din Craiova - la fete şi Colegiul Tehnic Feroviar din Bucureşti - la băieţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ultimele meciuri din Cupa Naţională a Liceelor