Antena Meniu Search
x

Video Ultimele repetiţii pentru Parada de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Cum va arăta defilarea de Ziua Naţională

Oamenii prezenţi marţi în centrul oraşului Alba Iulia au avut parte de o scurtă avanpremieră a paradei de 1 Decembrie. Sute de militari şi cadre din Ministerul de Interne au defilat la repetiţia pentru evenimentul din acest an. Tehnica de luptă a armatei a fost şi ea scoasă pe străzi şi a fost cea mai apreciată, mai ales de copiii care au asistat la repetiţii. 

de Dorin Gâldău

la 30.11.2022, 08:41

Vezi și

Aproape 1.000 de militari, poliţişti şi pompieri au defilat ieri pe Bulevardul "1 Decembrie 1918", din Alba Iulia, şi au bucurat în avans sutele de oameni prezente la repetiţiile ceremoniei.

Întreaga tehnică militară a fost scoasă pe bulevarde, spre deliciul celor mici. Mulţi dintre privitori au profitat de minivacanţă şi au venit din toate colţurile ţării în Alba Iulia, încă de la începutul săptămânii, pentru parada militară care va avea loc joi. 

Turiştii sunt impresionaţi de defilare

"Foarte frumos. Este pentru prima dată când vin la Alba Iulia pentru parada naţională. Chiar avem un armament foarte bun", a spus un turist. 

Circulația a fost restricționată în zonă pentru câteva ore, cât a durat repetiţia. Ultimele pregătiri vor avea loc astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ultimele repetiţii pentru Parada de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Cum va arăta defilarea de Ziua Naţională