Antena Meniu Search
x

Mesajul emoţionant transmis de mama românului rănit în MASACRUL din Las Vegas: "A început să plângă!"

Luca Iclodean a supravieţuit masacrului din Las Vegas, de duminică seara, el fiind singurul român între cei peste 500 de răniţi.

Luca Iclodean a supravieţuit masacrului din Las Vegas, de duminică seara, el fiind singurul român între cei peste 500 de răniţi împuşcaţi cu o armă automată la un concert de muzică country. Mama sa a oferit ultimele veşti despre starea sa de sănătate.

Luca lucra barman în spatele scenei şi a fost lovit de un glonţ care i-a perforat ambii plîmâni şi i-a atins o vertebră. A fost operat şi două treimi din plămânul drept i-au fost extirpate. Carmen Iclodean, mama lui alături de care trăieşte în Vegas, a postat pe facebook ultimele detalii medicale despre tânărul în vârstă de 23 de ani.

"Luca a trecut prin cîteva momente mai bune şi mai rele, după operaţie, dar merge înainte. Încercarea de a-l deconecta de la aparatele de respirat nu a arătat promiţător, aşa că va mai rămâne cuplat cel puţin până mâine. A început să plângă şi a putut forma o inimă cu palmele când i-am arătat postările voastre de aici. Susţinerea voastră şi rugăciunile înseamnă imens pentru mine şi pentru el. Vă mulţumim foarte mult!", a scris Carmen Iclodean.

59 de oameni au fost ucişi şi peste 500 de oameni au fost răniţi după ce un bărbat a deschis focul de la etajul 32 al unui hotel de lux, cu o armă automată, asupra unei mulţimi de peste 20.000 de oameni, aflaţi la un concert de muzică country.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mesajul emoţionant transmis de mama românului rănit în MASACRUL din Las Vegas: "A început să plângă!"