Antena Meniu Search
x

ULUITOARELE preziceri ale profetului NOSTRADAMUS! Foarte multe din PREVIZIUNILE sale s-au adeverit, iar altele îşi aşteaptă CONFIRMAREA

Cu 512 ani în urmă, venea pe lume cel mai cunoscut profet din toate timpurile. Michel de Nostredane, cunoscut sub numele de Nostradamus a fost un renumit medic, astrolog şi ocultist. 

Cu 512 ani în urmă, venea pe lume cel mai cunoscut profet din toate timpurile. Michel de Nostredame, cunoscut sub numele de Nostradamus a fost un renumit medic, astrolog şi ocultist.

Este autorul a numeroase volume care conţin peste 900 de profeţii, dintre care foarte multe s-au adeverit, iar altele îşi aşteaptă poate confirmarea. Printre cele mai cunoscute preziceri ale lui Nostradamus, se numără şi ascensiunea lui Adolf Hitler.

"Din adâncurile Europei de Vest, un copil se va naște din oameni săraci. El va seduce o mare de trupe cu glasul său, iar faima sa va crește până la tărâmul din Est", nota profetul.

Bombardarea orașelor Hiroshima și Nagasaki în 1945 a fost și ea prezisă de către marele profet.

Pe acelaşi subiect

"În apropierea porților, în două orașe, vor fi flageluri nemaivăzute până atunci. Foamete și năpastă, oameni care plâng și cer alinare marelui și nemuritorului Dumnezeu".

Indicii și despre moartea președintelui american John Kennedy în 1963 au apărut în cărțile profetului. Unii istorici cred că Lee Harvey Oswald, învinuit de asasinarea liderului de la Casa Albă, ar fi fost nevinovat.

"Un fulger va lovi marele om, iar un nevinovat va fi acuzat de fapta sa. Vinovatul va rămâne în ceață".

Previziunile lui Nostradamus nu au ocolit nici anul 2017. 

"Femeia masculină se va îndrepta spre nord

Va supăra aproape întreaga Europă şi restul lumii

Două eşecuri o vor pune în dezechilibru

Viaţa şi moartea vor întări Europa de Est"

Nostradamus ar fi prezis și atacul terorist din data de 11 septembrie 2001, din SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ULUITOARELE preziceri ale profetului NOSTRADAMUS! Foarte multe din PREVIZIUNILE sale s-au adeverit, iar altele îşi aşteaptă CONFIRMAREA