Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 14 ani, din Suceava, s-a spânzurat cu părinţii în casă. Frăţiorul de 10 ani l-a găsit

Dramă teribilă într-o familie suceveană, după ce copilul lor în vârstă de 14 ani şi-a luat viaţa cu toată familia în casă. Frăţiorul băiatului, în vârstă de 10 ani, a fost primul care l-a găsit pe adolescent, atârnat de balustradă.

De Cristian Ionescu la 16.12.2020, 13:20
Tragedie într-o familie din Suceava, după ce un adolescent şi-a luat viaţa cu toată familia în casă - observatornews.ro

Copilul de 10 ani se pare că nu s-a pierdut cu firea şi a ţipat imediat după ajutor, părinţii alergând într-o clipită, încercând să-şi salveze băiatul.

Familia distrusă de durere a sperat până în ultimul moment

Tatăl adolescentului de 14 ani a dezlegat imediat cordonul cu care se legase băiatul şi a început imediat să-i aplice copilului manevre de resuscitare, în timp ce soţia sa suna la 112.

La fața locului a intervenit în scurt timp şi un echipaj SMURD, iar cadrele medicale au încercat mult timp să-l readucă la viaţă pe băiatul în vârstă de 14 ani.

Din păcate, după 45 de minute de resuscitări, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul adolescentului, informează ziardesuceava.ro.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un adolescent de 14 ani, din Suceava, s-a spânzurat cu părinţii în casă. Frăţiorul de 10 ani l-a găsit