Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un adolescent din Craiova şi-a anunţat sinuciderea la 112. Băiatul a sunat la poliţie, apoi s-a aruncat în gol de pe o clădire

Gest şocant al unui tânăr în vârstă de 17 ani, în Craiova. Băiatul a sunat, în această dimineaţă, la 112 anunţând că se află în zona fostului Siloz şi vrea să-şi pună capăt zilelor. Din păcate, echipajele de prim-ajutor ajunse de urgenţă la faţa locului l-au găsit pe adolescent fără suflare. S-ar fi aruncat de pe o clădire, de la aproximativ 25 de metri înălţime.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 15:03

Un adolescent din Craiova şi-a anunţat sinuciderea la 112. Băiatul a sunat la poliţie, apoi s-a aruncat în gol de pe o clădire - Arhiva / imagine ilustrativă

Un băiat de 17 ani din Craiova a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire dezafectată din zona fostului Siloz. Înainte de a se arunca a sunat la 112 și a spus că vrea să se sinucidă.

Un tânăr de 17 ani s-a aruncat de pe o clădire, în Craiova

Polițiștii au plecat imediat spre el, însă nu l-au putut salva. "În această dimineaţă, în jurul orei 05.11, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de un tânăr de 17 ani, din Craiova, cu privire la faptul că se află în zona fostului Siloz, din localitate, unde intenţionează să se sinucidă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii şi personal medical din cadrul SAJ Dolj, unde, din păcate, a fost găsit tânărul în cauză, care prezenta semne incompatibile cu viaţa, ca urmare a căderii de pe o clădire, de la o înălţime de aproximativ 25 de m", au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragedia. 

Trupul băiatului a fost dus la morgă pentru efectuarea unei expertize medico-legale în urma căreia se va stabili cu exactitate a cauzei decesului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Un adolescent din Craiova şi-a anunţat sinuciderea la 112. Băiatul a sunat la poliţie, apoi s-a aruncat în gol de pe o clădire