Antena Meniu Search
x

Un artist cunoscut din Suceava s-a stins din viaţă la 44 de ani. Daniel Dragomirescu fusese diagnosticat cu coronavirus

Daniel Dragomirescu, un artist cunoscut din Suceava, s-a stins din viaţă la vârsta de 44 de ani. Bărbatul era internat la SJU Suceava fiind diagnosticat cu coronavirus. Nu se afla însă la secţia de Terapie Intensivă.

de Monica Palade

la 01.10.2021, 18:24

Un artist cunoscut din Suceava s-a stins din viaţă la 44 de ani. Daniel Dragomirescu fusese diagnosticat cu coronavirus - Facebook

Potrivit Ziar de Suceava, Daniel Dragomirescu suferea de astm bronşic până să dezvolte o formă severă de coronavirus, care i-a provocat un stop cardio-respirator.

Daniel Dragomirescu este unul dintre cei mai talentați chitariști din Suceava. Acesta a absolvit Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iaşi, iar pe urmă a devenit conferenţiar universitar doctor la aceeaşi universitate. Era şi unul dintre cei mai apreciaţi profesori de chitară din România şi a fost membru al formației „Artis Band”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un artist cunoscut din Suceava s-a stins din viaţă la 44 de ani. Daniel Dragomirescu fusese diagnosticat cu coronavirus