Antena Meniu Search
x

Video Ameninţare cu bombă pe Otopeni. Un avion care a decolat de la Istanbul şi zbura spre Dusseldorf a aterizat de urgenţă: SRI face verificări

Operaţiune anti-teroristă în plină desfăşurare la Aeroportul Otopeni! Un avion al companiei Pegasus Airlines din Turcia a aterizat de urgenţă la Otopeni. Un apel anonim a anunţat o bombă plasată la bord. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 17.07.2023, 19:29

Vezi și

O aeronavă care a decolat de la Istanbul spre Dusseldorf a aterizat, luni, pe Aeroportul Internaţional Otopeni, după ce a fost primită o ameninţare privind amplasarea unui dispozitiv exploziv la bordul acesteia. Echipa pirotehnică a SRI face verificări.

Turnul de control al Aeroportului Internaţional Otopeni a fost informat de pilotul unei aeronave care a decolat de la Istanbul spre Dusseldorf, că la aeroportul din Istanbul o persoană a anunţat că la bordul aeronavei se află un dispozitiv exploziv. Ca urmare, s-a aprobat aterizarea de urgenţă a aeronavei pe Aeroportul Otopeni, pentru verificări.

Reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii au transmis că echipa pirotehnica a SRI desfăşoară procedurile specifice: pasagerii sunt debarcaţi, controlaţi, duşi într-o zona sigură, urmează controlul pirotehnic al tuturor bagajelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ameninţare cu bombă pe Otopeni. Un avion care a decolat de la Istanbul şi zbura spre Dusseldorf a aterizat de urgenţă: SRI face verificări