Antena Meniu Search
x

Un băiat care mai are doar 2 ani de trăit a primit sute de felicitări de la străini, în timp ce se afla într-un spital din UK, de ziua sa

Un adolescent din Marea Britanie, cu probleme cardiace severe, a primit sute de felicitări de la străinii impresionați de povestea sa, cu ocazia zilei de naștere. Fiind obligat să rămână internat în spital, mama sa a lansat un apel pe Facebook pentru a-i face o surpriză.

de Redactia Observator

la 21.02.2021, 14:32

Luke își va petrece ziua de naștere în spital, în Marea Britanie
Luke își va petrece ziua de naștere în spital, în Marea Britanie - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Luke suferă de distrofie musculară Duchenne, fiindu-i grav afectată inima, iar medicii nu mai pot decât să-i aline suferința. 

Odată cu apropierea zilei sale de naștere, când Luke va împlini 16 ani, mama sa și-a rugat prietenii de pe Facebook să îi trimită felicitări cu această ocazie, scrie publicația Mirror.  

Spre surprinderea celor doi, însă, Luke a primit aproape 1.200 de felicitări de la străinii impresionați de povestea sa.

„În ciuda suferinței sale s-a bucurat de o aniversare cu adevărat specială, în spital. În lume există oameni minunați, iar Luke le este recunoscător”, a declarat mama băiatului. „Ar putea fi ultima sa aniversare, așa că a fost încântător să observ cât de mult le pasă oamenilor”.

Luke a fost diagnosticat cu distrofie musculară Duchenne, la naștere, ceea ce înseamnă că organismul său nu produce o proteină care să-i protejeze mușchii. Pe 3 februarie, în urma unui control, medicii au constatat că boala i-a afectat și mușchiul cardiac. 

Părinții au fost informați că, în aceste condiții, fiul lor de 16 ani mai are de trăit doar doi ani. 

„Vestea asta este cel mai negru coșmar al unui părinte. Luke este mereu zâmbitor, dar în ultima perioadă a devenit tot mai trist, așa că am decis să fac ceva în sensul acesta”, a mai declarat mama adolescentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un băiat care mai are doar 2 ani de trăit a primit sute de felicitări de la străini, în timp ce se afla într-un spital din UK, de ziua sa