Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 14 ani s-a înecat în apele Prutului: trupul neînsufleţit, găsit după 3 ore. Prietenii lui au încercat în zadar să-l salveze

Pompierii botoşăneni au fost în alertă, ieri seară, după ce un tânăr a dispărut în apele Prutului. Adolescentul de 14 ani era însoţit de mai mulţi prieteni, iar la un moment dat a intrat în râu şi nu a mai putut ieşi. Deşi au încercat să îl salveze, ceilalţi tineri nu l-au mai putut aduce la mal şi au sunat imediat la 112. La faţa locului s-au deplasat două echipaje, cu două bărci de salvare, dar şi o ambulanţă. Din păcate, după trei ore, tânărul a fost găsit mort. 

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 08:32

Vezi și

Pompierii au fost solicitaţi, vineri seară, să intervină pentru căutarea unui adolescent care a intrat în apele râului Prut, în zona localităţii Rădăuţi Prut, şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Prietenii băiatului au încercat să îl salveze, dar a fost în zadar

Din primele informaţii, acesta era cu mai mulţi prieteni, care au încercat să îl salveze, dar nu au reuşit şi au sunat la 112 după ajutor. Acolo s-au deplasat două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coţuşca şi Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două bărci, dar şi o ambulanţă aparţinând SAJ Botoşani. 

"După mai bine de trei ore de căutări, băiatul a fost găsit. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Este vorba de un copil de 14 ani", a transmis ISU Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un băiat de 14 ani s-a înecat în apele Prutului: trupul neînsufleţit, găsit după 3 ore. Prietenii lui au încercat în zadar să-l salveze