Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat de 15 ani s-a înecat în râul Bega. Intrase la scăldat și nu a mai ieșit din apă

Un băiat de 15 ani s-a înecat în râul Bega, miercuri la amiaza. Adolescentul intrase la scăldat, pe raza localității Balinț, și nu a mai ieșit din apă.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 15:56

copil înecat în râul Bega
Un băiat de 15 ani s-a înecat în râul Bega. Intrase la scăldat și nu a mai ieșit din apă - ISU Timiș

"ISU Timiș - ora 14:12, am fost solicitați să intervenim pentru degajarea unei persoane din râul Bega, în satul Bodo. La fața locului s-au deplasat de urgență pompieri din cadrul Detașamentului Lugoj, cu o autospecială de serviciu și o barcă pneumatică. În sprijinul lor a fost trimisă autospeciala de scafandri din cadrul Detașamentului 1 Pompieri Timișoara. De asemenea, alți 4 subofițeri din cadrul Stațiilor de pompieri Buziaș și Făget s-au deplasat la locul evenimentului. Victima, un minor în vârstă de 15 ani, a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului S.A.J. aflat la fața locului pentru începerea manevrelor de resuscitare", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

Din nefericire, victima a fost declarată decedată de către medicul SAJ.

Copilul de 15 ani a intrat în râul Bega și nu a mai ieșit

"Astăzi, în jurul orei 14:00, polițiștii Postului de Poliție Balinț au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Balinț s-ar fi înecat un băiat. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 15 ani ar fi intrat să facă baie în râul Bega și nu a mai ieșit. Trupul acestuia a fost scos la suprafață de către pompieri", au precizat reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un băiat de 15 ani s-a înecat în râul Bega. Intrase la scăldat și nu a mai ieșit din apă