Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat de 16 ani a rămas prins într-un utilaj agricol, în Timiş. Tânărul inconştient a fost preluat de urgenţă cu elicopterul SMURD

Un tânăr de 16 ani din Timiş a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, după ce a rămas blocat într-un utilaj agricol pe câmp, informează ISU Timiş.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 21:37

"Un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani a fost predat în stare inconştientă şi cu multiple leziuni către elicopterul SMURD şi transportat la Secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Louis Ţurcanu din Timişoara", precizează sursa citată.

ISU Timiş anunţase, anterior, că o persoană a fost prinsă într-un utilaj agricol, miercuri seara, în localitatea Sălciua Nouă din judeţul Timiş, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

"S-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului zece pompieri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara şi Punctului de Lucru Topolovăţu Mare cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcera mică, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD cu medic", a informat ISU Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un băiat de 16 ani a rămas prins într-un utilaj agricol, în Timiş. Tânărul inconştient a fost preluat de urgenţă cu elicopterul SMURD