Antena Meniu Search
x

Un băiat de 9 ani a ajuns în comă alcoolică la spital, în Botoșani. Paramedicii l-au găsit inconștient, lângă o fântână

Un copil de doar 9 ani din județul Botoșani a ajuns la spital în comă alcoolică profundă. Paramedicii l-au găsit inconștient, lângă o fântână.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 10:59

Un băiat de 9 ani a ajuns în comă alcoolică la spital, în Botoșani. Paramedicii l-au găsit inconștient, lângă o fântână
Un băiat de 9 ani a ajuns în comă alcoolică la spital, în Botoșani. Paramedicii l-au găsit inconștient, lângă o fântână - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Un copil de nouă ani, din localitatea botoșăneană Bădiuți, a ajuns la spital în comă alcoolică profundă după ce a băut peste măsură. Potrivit botosaninews.ro, Băiatul a fost găsit inconștient lângă o fântână de rude, care au sunat la numărul de urgență 112 și au spus inițial că băiatul a căzut în fântână.

Două ambulanțe au fost direcționate imediat la caz, însă, când au ajuns la fața locului, cadrele medicale au constatat că minorul nu era nici măcar ud și că zăcea inconștient din cauza alcoolului.

Copilul a fost stabilizat și transportat la spital în stare comatoasă. Părinții au aflat abia la spital motivul pentru care băiatul lor era inconştient.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un băiat de 9 ani a ajuns în comă alcoolică la spital, în Botoșani. Paramedicii l-au găsit inconștient, lângă o fântână