Meniu
Search
x

Video Un bărbat a amenințat că se sinucide în mașină cu o butelie, în Bistrița. Mascații l-au scos cu forța afară

Un bărbat de 73 de ani care ameninţa că se sinucide, miercuri, în piaţa din faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud, a fost imobilizat de poliţişti şi reprezentanţi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Aceştia au reuşit să intre în maşina în care se afla bărbatul şi să îndepărteze butelia pe care acesta o avea.

De Redactia Observator la 09.06.2021, 14:51

"În cursul zilei de azi, poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Bistriţa au fost sesizaţi că un cetăţean ameninţa că se sinucide. La faţa locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de la Ordine Publică şi Rutieră care au asigurat şi delimitat perimetrul şi au evacuat autovehiculele din apropiere. În zonă au fost direcţionate echipe de jandarmi, precum şi echipaje medicale", a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Incidentul a avut loc în Piaţa Petru Rareş din Bistriţa, unde se află şi Prefectura

Totodată, acolo a intervenit o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu un negociator, pentru a discuta cu bărbatul, în vârstă de 73 de ani, din Bistriţa Bârgăului. Poliţiştii au reuşit să intre în autoturism şi să îl imobilizeze pe bărbat. Totodată, a fost îndepărtată butelia pe care bărbatul o avea, fiind înlăturat astfel pericolul. În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tentativă la distrugere iar în funcţie de probatoriul administrat vor fi luate măsurile legale.

sursa: news.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat a amenințat că se sinucide în mașină cu o butelie, în Bistrița. Mascații l-au scos cu forța afară