Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat a căzut într-un canal adânc de 4 metri, în timp ce se plimba în parcul Orăşelul Copiilor. Pompierii l-au găsit inconştient

Incident neaşteptat ieri în Capitală! Un bărbat în vârstă de 45 ani a căzut într-un canal, la aproximativ patru metri adâncime. Întâmplarea a avut loc seara trecută, în parcul Orăşelul Copiilor, din sectorul 4, acolo unde s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie. Victima a fost transportată de urgenţă la spital în stare de inconştienţă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cum s-a petrecut totul.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 07:42

Poliția Capitalei - Secția 16 a fost sesizată, duminică seara, prin apel 112, despre faptul că un bărbat a căzut într-un canal situat într-un parc din Sectorul 4.

A căzut în canal când se plimba în parcul Orășelul Copiilor

Este vorba despre parcul Orășelul Copiilor.

Vezi și

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au constatat că e vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani. De asemenea, la fața locului au intervenit pentru salvarea bărbatului și echipaje din cadrul ISU-BIF, care l-au extras pe bărbat și l-au transportat la spital. La caz au acționat două echipaje SMURD, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere. "Având în vedere adâncimea la care această persoană se afla, la locul intervenției au fost solicitați pompierii Detașamentului Special de Salvatori, care au acționat pentru extragerea victimei folosind echipamentele specifice de căutare-salvare. Preluarea victimei a fost realizată de către echipajul de terapie intensivă mobilă, ulterior fiind realizat transportul la o unitate spitalicească", au transmis salvatorii.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un bărbat a căzut într-un canal adânc de 4 metri, în timp ce se plimba în parcul Orăşelul Copiilor. Pompierii l-au găsit inconştient