Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a căzut pe şine la metrou, în staţia Piaţa Unirii. Tânărul de 31 de ani, dus la spital

Un bărbat a căzut, duminică, pe calea de rulare a metroului, în staţia Unirii. La faţa locului au intervenit echipaje medicale şi ale Poliţiei, bărbatul fiind ridicat şi dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii anunţă că fac verificări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 15:42

- Shutterstock (scop ilustrativ)

"Astăzi, 25 august 2024, în jurul orei 11:45, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu  privire la faptul că, o persoană s-ar afla pe calea de rulare a trenului, într-o staţie de metrou din Sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului Metrou, fiind identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 31 de ani", informează Poliţia Capitalei.

Un bărbat, pe şine la metrou, în staţia Piaţa Unirii

Incidentul a avut loc la staţia Piaţa Unirii, în urma acestuia circulaţia pe magistrala 2 fiind afectată. Bărbatul a primit primele îngrijiri medicale la locul incidentului, el fiind preluat de un echipaj medical şi dus la un spital pentru investigaţii suplimentare.

Articolul continuă după reclamă

Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou face verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Un bărbat a căzut pe şine la metrou, în staţia Piaţa Unirii. Tânărul de 31 de ani, dus la spital