Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost OMORÂT într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost omorât într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost omorât într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer.

Totul s-a întâmplat pe 13 septembrie, într-o intersecţie din Sectorul 5 al Capitalei.

"Din probele administrate în cauză, a rezultat că la data de 13.09.2017, în jurul orei 21.00, bărbatul ar fi lovit victima cu pumnul în zona feţei, fapt ce a determinat căderea acesteia şi lovirea cu capul de carosabil. În urma investigaţiilor s-a stabilit că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan în trafic, într-o intersecţie de pe raza sectorului 5. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital, unde a rămas internată, decedând la data de 23.09.2017, ca urmare a leziunilor suferite", arată anchetatorii.

Tânărul de 25 de ani este cercetat acum pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, fiind identificat şi reţinut de procurori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost OMORÂT într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer!