Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a fost OMORÂT într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost omorât într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer.

de Redactia Observator

la 05.10.2017 , 12:54

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost omorât într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer.

Totul s-a întâmplat pe 13 septembrie, într-o intersecţie din Sectorul 5 al Capitalei.

"Din probele administrate în cauză, a rezultat că la data de 13.09.2017, în jurul orei 21.00, bărbatul ar fi lovit victima cu pumnul în zona feţei, fapt ce a determinat căderea acesteia şi lovirea cu capul de carosabil. În urma investigaţiilor s-a stabilit că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan în trafic, într-o intersecţie de pe raza sectorului 5. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital, unde a rămas internată, decedând la data de 23.09.2017, ca urmare a leziunilor suferite", arată anchetatorii.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul de 25 de ani este cercetat acum pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, fiind identificat şi reţinut de procurori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un bărbat a fost OMORÂT într-o intersecţie din Bucureşti după ce s-a luat la ceartă cu un alt şofer!