Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a murit, după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod în Caraş-Severin. S-a stins chiar sub ochii soţiei, care se afla la volan

Accident mortal, luni după-amiază, pe DN6 în Caraş-Severin, în localitatea Sadova Veche. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 07:49

Vezi și

Un bărbat de 52 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. 

S-a stins chiar sub ochii soţiei

La volan se afla o femeie de 50 de ani care a reuşit să iasă singură din maşina răsturnată, alături de copilul ei, însă bărbatul pasager în dreapata, a rămas încarcerat. La faţa locului, au intervenit mai multe echipaje medicale şi de descarcerare, care l-au scos pe bărbat inconştient şi fără semne vitale. 

Au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost prea târziu. Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit, după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod în Caraş-Severin. S-a stins chiar sub ochii soţiei, care se afla la volan