Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat care ajuta un șofer să scoată autoutilitara din șanț, la Butimanu, a murit strivit la marginea șoselei

Un bărbat de 48 de ani a murit încercând să dea o mână de ajutor unui șofer care a ajuns cu autoutilitara în șanț, la marginea unui drum comunal din localitatea dâmbovițeană Butimanu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.11.2020, 10:41

Un bărbat care a sărit în ajutorul unui șofer ajuns cu autoutilitara în șanț, la Butimanu, a murit strivit la marginea șoselei Vezi și
  • Victima a încercat să-l ajute la scoaterea autoutilitarei din șanț, moment în care ar fi fost prins sub platforma tractată, pe care se afla un autoturism.
  • În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul de 48 de ani, care a vrut să facă o faptă bună, a fost declarat decedat de medicii sosiți la locul accidentului.

Șoferul tracta o platformă pe care se afla un autoturism, când a ajuns în șanț cu ea. 

Victima a încercat să-l ajute la scoaterea autoutilitarei din șanț, moment în care ar fi fost prins sub platforma tractată, pe care se afla un autoturism.

Medicii de la ambulanță au ajuns imediat la fața locului, bărbatul grav rănit fiind resuscitat timp de mai multe minute. 

Din nefericire, eforturile medicilor au fost în zadar și bărbatul de 48 de ani, care a vrut să facă o faptă bună, a fost declarat decedat.  

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, fapta prevazuta si pedepsita de art. 192 din Codul Penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat care ajuta un șofer să scoată autoutilitara din șanț, la Butimanu, a murit strivit la marginea șoselei