Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat care s-a aruncat de la etaj, salvat de poliţişti în sectorul 4 din Bucureşti. Misiune plină de răsturnări de situaţie

Poliţişti şi pompieri din Capitală s-au mobilizat pentru salvarea unui bărbat care a ieşit pe balconul unui bloc de locuinţe din sectorul 4 al Capitalei, ameninţând că se aruncă de la etajul al doilea. Poliţiştii au încercat să îl prindă, pe balcon, însă acesta a reuşit să se arunce, fiind prins în balconul de la etajul de jos. În cele din urmă, bărbatul, foarte agitat, s-a aruncat şi din balconul de la etajul unu, însă a scăpat cu viaţă, fiind prins, la sol, de către poliţişti şi pompieri.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 14:17

- News.ro

Incidentele au avut loc sâmbătă, în jurul orei 11:00, pe o stradă din sectorul 4 al municipiului Bucureşti, unde un bărbat în vârstă de 65 de ani ameninţa că se aruncă de la etajul al doilea. Poliţişti şi pompieri s-au mobilizat, demarând, în primă fază, discuţii în încercarea de a-l determina pe bărbat să renunţe la gestul sinucigaş. 

Bărbatul a fost salvat de polițiști

"Poliţiştii au pătruns în incinta apartamentului în cauză, a cărui uşă era descuiată şi întredeschisă. În momentul în care au intrat poliţiştii, bărbatul se afla în afara balconului, moment în care poliţiştii l-au prins de braţ. Aceştia au atenuat căderea persoanei în cauză, iar poliţiştii care se aflau în balconul apartamentului inferior, cu acordul proprietarilor, au reuşit prinderea în siguranţă a bărbatului. Manifestând un comportament agitat şi necooperant, acesta a căzut în exterior, fiind prins la sol de ceilalţi poliţişti şi pompieri, aflaţi la faţa locului", informează, duminică, Poliţia Capitalei.

Articolul continuă după reclamă

Echipajul de prim ajutor trimis la faţa locului a constatat că bărbatul nu prezintă leziuni leziuni în urma căderii de la înălţime. El a fost preluat şi dus la spital, relatează news.ro.

Poliţiştii de la secţia 26 Bucureşti fac cercetări  în vederea stabilirii situaţiei şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un bărbat care s-a aruncat de la etaj, salvat de poliţişti în sectorul 4 din Bucureşti. Misiune plină de răsturnări de situaţie