Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 36 de ani s-a spânzurat într-o pădure din Neamț. Soția lui l-a găsit fără viață

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, s-a spânzurat în pădurea de pe muntele Pietricica, din municipiul Piatra-Neamţ. Soția lui a observat că bărbatul lipsește de acasă, așa că a plecat în căutarea lui. Femeia a avut parte de un șoc atunci când și-a găsit partenerul fără viață.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 14:27

Un bărbat de 36 de ani s-a spânzurat într-o pădure din Neamț
Un bărbat de 36 de ani s-a spânzurat într-o pădure din Neamț - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 36 ani, din localitatea Negreşti, a fost găsit spânzurat de un copac în pădurea de pe muntele Pietricica, din municipiul Piatra-Neamţ. Bărbatul plecase, miercuri, de acasă în urma unei dispute cu soţia lui, iar aceasta din urmă l-a căutat şi l-a găsit decedat, după care a anunţat la 112, relatează Agerpres.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 ani, din Negreşti. Bărbatul nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Victima era căsătorită şi avea doi copii minori. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 36 de ani s-a spânzurat într-o pădure din Neamț. Soția lui l-a găsit fără viață