Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat de 46 de ani din Vâlcea a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina într-un râu

Un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din Vâlcea s-a răsturnat în această după-amiază în râul Olăneşti, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 15:29

Vezi și

Bărbatul a reuşit să iasă singur din maşină, fiind conştient. Medicii de pe ambulanţă au decis să îl transporte însă la spital pentru a primi mai multe îngrijiri medicale de specialitate.

"Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urma cu câteva minute sa intervină pentru salvarea unei persoane, victimă a unui accident rutier. Un autoturism a căzut pe plafon în râul Olăneşti, de la o înălţime de 2-3 m, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers. A rezultat o singură victimă, care s- a autoevacuat. La fața locului au intervenit un ASAS, Descarcerarea şi SMURD de la G I Râmnicu Valcea şi o maşină a ambulanţei.

În uma recunoaşterii s-a constatat că victima  este un bărbat de 46 de ani. Acesta este conştient, cooperant, dar a suferit un traumatism cranian. A fost evaluat şi transportat la UPU pentru investigații suplimentare", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 46 de ani din Vâlcea a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina într-un râu