Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut de pe schela montată pe Biserica Evanghelică din Bistriţa

Un bărbat aflat pe schela montată pe Biserica Evanghelică din municipiul Bistriţa a căzut, miercuri după-amiază, de la o înălţime de aproximativ doi metri, suferind traumatisme craniene şi toracice.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 16:21

Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut de pe schela montată pe Biserica Evanghelică din Bistriţa - Shutterstock

Bărbatul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi transportat la spital, conştient şi cooperant. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, victima, în vârstă de 47 de ani, ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri şi a suferit traumatisme craniene şi toracice.

Ultimele pregătiri înainte de redeschiderea pentru public şi resfinţirea lăcaşului de cult

La Biserica Evanghelică din Bistriţa au loc ultimele lucrări înainte de redeschiderea pentru public şi resfinţirea lăcaşului de cult, primăria pregătind trei zile de manifestări, în perioada 12 - 14 mai, pentru a marca aceste evenimente, relatează Agerpres. Biserica, monument istoric de clasa A, a fost renovată printr-un proiect cu fonduri europene, iar în aceste zile este demontată schela exterioară şi se reface spaţiul verde din jurul clădirii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi a sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru a verifica dacă au fost respectate normele de securitate în muncă.

Din primele informaţii, bărbatul, domiciliat în comuna Lechinţa, este angajat al unei firme din municipiul Bistriţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut de pe schela montată pe Biserica Evanghelică din Bistriţa