Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 54 de ani a murit în chinuri groaznice, după ce a fost strivit între două maşini, în curtea unei firme din Vâlcea

Un bărbat de 54 de ani a murit, luni, după ce a fost prins între două maşini, în curtea unei societăţi comerciale. Bărbatul încerca să prindă o maşină de alta pentru a o tracta.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 12:15

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

''Paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi în urmă cu câteva minute pentru salvarea unei persoane, în urma producerii unui accident rutier în localitatea Râmnicu Vâlcea, pe strada Depozitelor, în incinta unei societăţi comerciale. În urma apelului primit prin 112, s-a anunţat o persoana prinsă între două vehicule'', a transmis, luni, ISU Vâlcea.  

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana în cauză a fost găsită în stare de inconştienţă, cu multiple leziuni grave. Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns.  

''Victima este un bărbat, de 54 de ani, care în momentul producerii accidentului, efectua operaţiunile premergătoare tractării unui autovehicul'', a mai precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 54 de ani a murit în chinuri groaznice, după ce a fost strivit între două maşini, în curtea unei firme din Vâlcea