Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat de 70 de ani din Neamţ şi-ar fi ucis soţia, după care şi-ar fi pus capăt zilelor. Cum s-a descoperit că cei doi erau morţi, în propria casă

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din judeţul Neamţ. Un bărbat şi-a omorât soţia, o femeie în vârstă de 64 de ani, iar apoi s-a spânzurat. Nu se ştie exact când a avut loc tragedia. 

de Angela Bertea

la 07.07.2022, 14:46

Vezi și

Din primele cercetări, descoperirea macabră ar fi fost făcută de un echipaj medical care a fost solicitat la faţa locului de către un cunoscut al celor doi, îngrijorat de faptul că nu i-ar mai fi văzut prin gospodărie de ceva timp. 

Trupurile celor doi soţi au fost găsite în camere diferite 

Cadrele medicale au intrat în locuinţă şi au găsit-o pe femeie fără suflare şi au anunţat imediat poliţia. Într-o altă încăpere au avut parte de o descoperire la fel de şocantă. Bărbatul, soţul femeii, şi-ar fi pus capăt zilelor. 

Aparent, ar fi vorba de o crimă urmată de o sinucidere. Nu se ştie încă de câte zile erau cei doi morţi, femeia în vârstă de 64 de ani şi bărbatul în vârstă de 70 de ani. 

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat 

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele necropsiei şi fac audieri pentru a afla ce anume a produs această tragedie. 

De altfel, acest caz a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care vor stabili cum s-a petrecut totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 70 de ani din Neamţ şi-ar fi ucis soţia, după care şi-ar fi pus capăt zilelor. Cum s-a descoperit că cei doi erau morţi, în propria casă