Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 73 ani și-a tăiat piciorul cu un motocultor pentru arat în Iaşi. A stat singur pe câmp o oră până l-a auzit cineva

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din localitatea Şipote, Iaşi, şi-a amputat singur piciorul cu un motocultor pentru arat. Acesta fost adus în stare gravă la Spitalul "Sf.Spiridon" din Iaşi cu tot cu piesa utilajului blocată în picior, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 14:42

Coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, a declarat presei că bărbatul a fost adus la spital cu tot cu piesa de la utilaj.

Bărbatul, originar din comuna ieşeană Şipote, se afla pe un câmp, iar la un moment dat a manevrat greşit motocoasa, iar gamba de la piciorul i-a fost amputată complet.

"Pacientul, în vârstă de 73 de ani, a suferit o fractură deschisă cu amputaţie completă a gambei drepte. A stat singur în câmp aproximativ o oră până l-a auzit cineva. A fost preluat cu tot cu piesa de la motocoasă, neputând îndepărta ţesutul muscular din piesa ce se mai ţinea de membrul inferior. Pacientul este stabil, conştient, cooperant", a declarat dr. Diana Cimpoeşu.

Bărbatul a fost stabilizat în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 73 ani și-a tăiat piciorul cu un motocultor pentru arat în Iaşi. A stat singur pe câmp o oră până l-a auzit cineva