Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat mortal fratele dintr-un motiv halucinant. Ar putea sta ani grei după gratii

Un bărbat de 49 de ani din Bihor a recurs la un gest de neînţeles. În urma unei discuţii contradictorii, acesta şi-a înjunghiat brutal fratele în piept, provocându-i moartea. Se pare că cei doi s-ar fi certat din cauza unui televizor, conform presei locale.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:35

Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat mortal fratele dintr-un motiv halucinant. Ar putea sta ani grei după gratii
Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat mortal fratele dintr-un motiv halucinant. Ar putea sta ani grei după gratii - Shutterstock

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au anunţat, marţi, că un bărbat în vârstă de 49 de ani este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. 

“În data de 06 .11. 2023, în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Borod, judeţul Bihor, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul P.S.O l-a agresat pe fratele său P.C.I, aplicându-i acestuia o lovitură cu un cuţit, având lungimea lamei de 21 centimetri, la nivelul pieptului, provocându-i o plagă înţepată /penetrantă subclavicular dreapta, între coastele 2 şi 3, care a condus la decesul victimei P.C.I.”, au transmis procurorii. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat mortal fratele dintr-un motiv halucinant. Ar putea sta ani grei după gratii