Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Călărăşi s-a dus la poliţie şi a spus că îşi va ucide cumnata, dar nimeni nu l-a crezut. După ce a comis crima a sunat iar la poliţie

Scene de-a dreptul cutremurătoare au avut loc în Călăraşi. Un bărbat şi-a înjunghiat mortal cumnata, iar ginerele care a încercat să intervină a fost rănit, însă a scăpat cu viaţă. Potrivit unor surse, chiar înainte de a comite crima, bărbatul s-ar fi dus la Poliţie şi a zis ce gânduri are, dar nimeni nu l-ar fi crezut.

de Andreea Cazacu

la 27.07.2021, 13:13

Vezi și

Fratele agresorului spune că aveau probleme mai vechi în familie, însă nu a crezut că este în stare să comită o asemenea atrocitate. Atenţie urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Femeia de 52 de ani a fost găsită de fiica ei în curtea casei. Cel care a ucis-o cu un cuţit a fost chiar cumnatul. Ginerele femeii a intervenit să o salveze dar a devenit şi el victimă. Atacatorul l-a înjunghiat şi pe ginerele femeii ucise, însă acesta a reuşit să fugă de la locul crimei. La câţiva metri distanţa, i s-a făcut rău, s-a prăbuşit pe asfalt şi a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

"Fratele meu... numai frate să nu-i spui. De 3 ani nu mai era relaţia bună. Când a început cearta i-am zis ţine cont că mie nu mi trebuie nici cât e negru sub unghie ce e pe partea aia aşa, dar o să vii la mine pentru o semnătură", Dănuţ Chiriţă, soţul femeii ucise.

Imediat după ce a comis crima, bărbatul s-ar fi dus acasă, a schimbat hainele murdare de sânge şi tot el ar fi alertat Poliţia. Acum fratele pe care l-a lăsat văduv spune că nu s-ar fi ajuns la crimă dacă oamenii legii nu îl protejau pe ucigaş. "Şi asta datorită unui poliţist, fost politist, acum a ieşit la pensie. Ăsta trebuia să aibă multă puşcărie, dar câte dosare a ascuns ăsta ca să nu facă puşcărie", a mai declarat Dănuţ Chiriţă. Ucigaşul şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a fost reţinut. Tânărul pe care l-a înjunghiat a fost operat şi este în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Călărăşi s-a dus la poliţie şi a spus că îşi va ucide cumnata, dar nimeni nu l-a crezut. După ce a comis crima a sunat iar la poliţie