Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Craiova a murit spulberat de o mașină lângă un magazin sătesc, în Bădoși, într-o clipă de neatenție

Un bărbat de 51 de ani din Craiova a murit după ce a fost lovit puternic de o mașină, pe raza localității doljene Bădoşi. Aruncată în aer metri întregi în urma impactului devastator, victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Atenție, imagini ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 14:26

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa că bărbatul a sesizat pericolul, cu doar o clipă înainte de tragedie, însă nu a avut suficient timp să reacționeze, fiind izbit din plin și aruncat în aer de forța impactului. Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea, bărbatul de 51 de ani a coborât din autoturismul personal, a traversat la un magazin, a cumpărat ceva, apoi când a traversat înapoi către autoturismul său a fost lovit. Șoferul mașinii, un bărbat de 42 de ani, tot din Craiova, nu consumase băuturi alcoolice.

S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

"Azi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 55, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, pe raza localității Bădoşi, către Bechet, ar fi accidentat un bărbat, de 51 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier, din păcate, pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Craiova a murit spulberat de o mașină lângă un magazin sătesc, în Bădoși, într-o clipă de neatenție