Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Dolj, reţinut după ce şi-a agresat vecinul cu o furcă. Victima a fost cea care pornise conflictul

Un bărbat de 35 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a agresat un vecin cu o furcă, poliţiştii stabilind că acest conflict fusese declanşat de victimă, care îl lovise în cap pe cel devenit apoi agresor, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 11:57

Un bărbat din Dolj, reţinut după ce şi-a agresat vecinul cu o furcă. Victima a fost cea care pornise conflictul
- Profimedia - imagine ilustrativă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat, de 56 de ani, din comuna Bucovăţ, ar fi fost agresat fizic de un vecin.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 56 de ani l-ar fi lovit pe vecinul său, un bărbat în vârstă de 35 de ani, cu un obiect contondent în zona capului. Ulterior, bărbatul de 35 de ani, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit de mai multe ori pe bărbatul de 56 de ani, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, din care rezultă că bărbatul de 56 de ani prezintă leziuni traumatice care i-au pus în pericol viaţa, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, se arată în comunicat.

Bărbatul de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, urmând să fie prezentat instanţei miercuri, cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Dolj, reţinut după ce şi-a agresat vecinul cu o furcă. Victima a fost cea care pornise conflictul