Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Focșani lovit de maşină a fugit din spital înainte ca medicii să îl consulte

Un bărbat de  38 de ani, care a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină, a fugit din unitatea medicală înainte de a putea fi consultat de medici, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 17:13

Un bărbat din Focșani lovit de maşină a fugit din spital înainte ca medicii să îl consulte
Un bărbat din Focșani lovit de maşină a fugit din spital înainte ca medicii să îl consulte - Shutterstock

"Un bărbat de 38 de ani, care a ajuns la UPU Focşani în urma unui accident rutier, a fugit din unitatea medicală înainte să fie consultat de medici. Ulterior, bărbatului i s-a făcut rău şi a fost adus la UPU cu ambulanţa după ce tatăl acestuia a sunat la 112. În prezent, bărbatul este consultat de medici şi va primi îngrijirile medicale de care are nevoie", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cosma.

Bărbatul a fost călcat de mașină, după ce a traversat neregulamentar

Bărbatul a fost victima unui accident rutier, fiind acroşat de un autoturism după ce ar fi traversat strada prin loc nepermis.

"La ora 12,14, dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Focşani, pe strada Mărăşeşti, unde un pieton a fost acroşat de un autoturism. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de tip C2 cu medic şi a preluat o victimă conştientă, un bărbat de 38 de ani, cu traumatism cranian deschis şi multiple escoriaţii ale membrelor. Victima a fost transportată la UPU Focşani", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Focșani lovit de maşină a fugit din spital înainte ca medicii să îl consulte