Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iași aflat în arest la domiciliu și-a omorât în bătaie iubita, după un scandal

Un bărbat de 56 de ani din Iași, aflat în arest la domiciliu, este acuzat de omor după ce și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul se afla în arest la domiciliu după ce fusese prins băut la volan.

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 16:54

Un bărbat din Iași aflat în arest la domiciliu și-a omorât în bătaie iubita, după un scandal
Un bărbat din Iași aflat în arest la domiciliu și-a omorât în bătaie iubita, după un scandal - Profimedia Images

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au constatat, în urma necropsiei, că femeia de 51 de ani a murit din cauza bătăilor la care era supusă. 

„Iniţial s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active, fiind vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru efectuarea anchetei pe infracţiunea de omor. S-a stabilit că într-adevăr victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă”, a declarat Apostol Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul fusese prins băut la volan și fără acte la el săptămâna trecută. A fost dus la Socola pe pentru expertiză și, după externarea din spital, el a fost plasat în arest la domiciliu. La un moment dat s-a luat la ceartă cu partenera sa, pe care a omorât-o în bătaie.

Acum, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile iar dosarul său a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Iași aflat în arest la domiciliu și-a omorât în bătaie iubita, după un scandal