Antena Meniu Search
x

Nimeni nu l-a crezut când scria pe Facebook că îşi va ucide fosta iubită. Ce mesaje posta Florin, cu multe zile înainte de teribila faptă

Zile la rând a anunţat pe Facebook că îi va ucide pe toţi cei care i se împotrivesc poveştii lui de dragoste, însă nimeni nu i-a luat în seamă ameninţările. Disperat, omul a trecut la fapte. A omorât-o pe femeia pe care spunea că o iubeşte apoi şi-a pus capăt zilelor. 

Vezi și

Zile la rând a anunţat pe Facebook că îi va ucide pe toţi cei care i se împotrivesc poveştii lui de dragoste, însă nimeni nu i-a luat în seamă ameninţările. Disperat, omul a trecut la fapte. A omorât-o pe femeia pe care spunea că o iubeşte apoi şi-a pus capăt zilelor. 

"De 3 zile, pândesc muierea mea. Am ajuns pe ultimul drum. Mă duce în postura să îi omor pe toţi că nu mai pot." Aşa îşi începe Florin mărturisirea şocantă. Într-o postare în direct pe Facebook, le povesteşte prietenilor prin ce trece. Nu poate fi alături de Ghiţa, femeia pe care spune că o iubeşte. O dragoste interzisă de soacră. 

"Te-a închis în casă şi ţi-a luat telefonul, Ghiţa! Sunt obligat, fraţilor, în noaptea asta, mâine noapte, poimâine noapte, sunt obligat să-i omor, să intru, să îmi iau muierea mea din casă." 

Zile la rând, Florin şi-a anunţat intenţiile criminale pe pagina lui de socializare. Fie prin mesaje video, fie prin mesaje scrise. "Vom muri cu toţii şi voi face pasul ăsta pentru că am luptat mult pentru tine (...) Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc, Ghiţa!"

Pe acelaşi subiect

Ba chiar îşi anunţa prietenii să se pregătească de ce e mai rău. "Veniţi în ţară, că voi muri. Veniţi! Să nu mă lăsaţi în Dunăre! Să mă înmormântaţi!"

Nimeni nu a luat, însă, în serios ameninţările lui Florin. La scurt timp, a trecut la fapte. "Când s-a întors fata înapoi, a deschis uşa deschisă, el n-a mai fost! Cuţitul pe chiuvetă...", spune mama fetei ucise.

Şi-a lăsat fosta iubită într-o baltă de sânge şi a dispărut. "N-a suportat să fie iubită de alt bărbat. A zis mai bine amândoi în pământ şi se iubesc ei acolo sus în ceruri.", a spus un prieten.

După ce şi-a ucis iubita, şi-a pus capăt zilelor, exact aşa cum a anunţat pe Facebook. A fost găsit fără suflare în apele Dunării. 

"În Germania o lua de păr, o bătea cam des, aproape zilnic.", spune fratele fetei. Rudele bărbatului au o altă variantă: "Păcat că l-a mâncat de bani, i-a făcut maşină pe numele ei, bani i-a trimis, mii de euro.", e declaraţia sorei ucigaşului.

Criminaliştii vor stabili ce s-a întâmplat între cei doi. Şi spun că, dacă rudele luau în serios ameninţările bărbatului, nu se ajungea aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nimeni nu l-a crezut când scria pe Facebook că îşi va ucide fosta iubită. Ce mesaje posta Florin, cu multe zile înainte de teribila faptă