Video

Un bărbat din Slatina ar fi încercat să racoleze o fetiță, în parc. Sora mai mare a victimei l-a pus pe fugă pe agresor

De Diana Speretoiu.
Publicat: 29.04.2021, 20:18.
Actualizat: 29.04.2021, 21:05

Mare atenție unde lăsați copiii la joacă! Un bărbat a ajuns pe mâna Poliției după ce ar fi încercat să ademenească mai multe copile într-un parc din Slatina.

Alarma s-a dat după ce părinții unei fete de 8 ani, din Slatina, au sesizat Poliția că un bărbat ar fi încercat să le racoleze fiica. Scenele s-ar fi petrecut la un loc de joacă din oraș. Bărbatul ar fi convins fata să meargă cu el, spunându-i că este în căutarea unei cunoștințe care locuiește într-un bloc din apropierea parcului.

Sora mai mare a fetei a văzut ce s-a întâmplat, de la balcon și a pus individul pe fugă. Și alți părinți au semnalat că incidente similare au avut loc și în alte zone din oraș.

Cu ajutorul unei fotografii distribuite pe Facebook, polițiștii au reușit să dea de urma bărbatului. El are 39 de ani, a fost dus la audieri și este bănuit de agresiune sexuală. Dacă fapta se confirmă, el riscă până la zece ani de închisoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.