Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Slatina ar fi încercat să racoleze o fetiță, în parc. Sora mai mare a victimei l-a pus pe fugă pe agresor

Mare atenție unde lăsați copiii la joacă! Un bărbat a ajuns pe mâna Poliției după ce ar fi încercat să ademenească mai multe copile într-un parc din Slatina.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 29.04.2021, 21:05

Vezi și
  • Un bărbat din Slatina a ajuns pe mâna poliției, după ce ar fi încercat să ademenească o fetiță, în parc.
  • Dacă fapta se confirmă, bărbatul riscă până la zece ani de închisoare. 

Alarma s-a dat după ce părinții unei fete de 8 ani, din Slatina, au sesizat Poliția că un bărbat ar fi încercat să le racoleze fiica. Scenele s-ar fi petrecut la un loc de joacă din oraș. Bărbatul ar fi convins fata să meargă cu el, spunându-i că este în căutarea unei cunoștințe care locuiește într-un bloc din apropierea parcului.

Sora mai mare a fetei a văzut ce s-a întâmplat, de la balcon și a pus individul pe fugă. Și alți părinți au semnalat că incidente similare au avut loc și în alte zone din oraș. 

Cu ajutorul unei fotografii distribuite pe Facebook, polițiștii au reușit să dea de urma bărbatului. El are 39 de ani, a fost dus la audieri și este bănuit de agresiune sexuală. Dacă fapta se confirmă, el riscă până la zece ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Slatina ar fi încercat să racoleze o fetiță, în parc. Sora mai mare a victimei l-a pus pe fugă pe agresor