Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Suceava a cerut ordin de protecție împotriva soției. Femeia a încercat să-l opărească

Un bărbat din Suceava, victimă a violenței domestice, a cerut ordin de protecție împotriva soției care a încercat să-l opărească. Suceveanul a cerut ajutorul poliției pentru a se pune la adăpost de furia partenerei de viață.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 20.01.2021, 13:27

Vezi și
  • Un bărbat a cerut un ordin de protecție împotriva soției agresive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Vineri, un bărbat de 48 de ani din comuna Horodnic de Sus a sunat la 112, cerând ajutorul poliției pentru a se pune la adăpost de furia soției. Suceveanul le-a povestit oamenilor legii că femeia a încercat să-l lovească, în urma unui conflict verbal. Ba mai mult, soția ar fi încercat să-l opărească cu apă fiartă.

În urma unei evaluări a conflictului din locuința celor doi, s-a constatat că la sfârșitul anului trecut, bărbatul a mai formulat o plângere penală față de soția acestuia, pentru comiterea infracțiunii de ”lovire și alte violențe”, dosar penal înregistrat atunci la poliție și aflat în curs de soluționare, scrie Monitorul de Suceava.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra integrității și vieții victimei.         

Începând cu ora 12.00 a zilei de vineri a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile, o hotărâre a instanței de judecată urmând să confirme și să prelungească  în acest interval acest ordin, dacă magistrații vor considera că este necesar, mai adaugă sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Suceava a cerut ordin de protecție împotriva soției. Femeia a încercat să-l opărească