Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Suceava a sunat la poliţie pentru a cere ajutor, după ce soacra l-a luat la bătaie

Apel neaşteptat la 112. Un bărbat de 37 de ani din Suceava a sunat la poliţie pentru a cere ajutorul agenţilor, după ce ar fi fost luat la bătaie de soacră. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.07.2022, 15:42

Un bărbat din Suceava a sunat la poliţie pentru a cere ajutor, după ce soacra l-a luat la bătaie
Un bărbat din Suceava a sunat la poliţie pentru a cere ajutor, după ce soacra l-a luat la bătaie - Shutterstock

În urma apelului primit la numărul unic de urgenţă, poliţiştii au mers la adresa indicată de sucevean şi l-au găsit pe bărbat în faţa blocului.

Bătut de soacră, în urma unor discuţii aprinse

Victima, care se afla în stare de ebrietate le-a povestit poliţiştilor că se afla în casă alături de soţie, când dintr-o dată a venit la ei şi soacra în vârstă de 66 de ani, scrie Monitorul de Suceava.

Între cei doi ar fi existat deja discuţii mai vechi, care au fost din nou scoase la suprafaţă în momentul în care soacra a venit în casa celor doi soţi. Discuţiile au degenerat, povesteşte bărbatul i-ar soacra a început să îl lovească cu palmele peste spate. 

Întrebate de poliţişti dacă spusele bărbatului sunt reale, atât soacra cât şi soţia acestuia au confirmat că este adevărat, însă au pus totul pe seama consumului în exces de alcool. În urma unor evaluări, poliţiştii au constatat că viaţa bărbatului nu este pusă în pericol în vreun fel. Suceveanul care a chemat poliţiştii a refuzat să depună plângere împotriva soacrei care l-a lovit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Suceava a sunat la poliţie pentru a cere ajutor, după ce soacra l-a luat la bătaie