Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un bărbat din Timiş, sfâşiat de cei 6 câini ai unui cioban din zonă: medicii s-au îngrozit când i-au văzut rănile. Omul ieşise să-şi cumpere o pâine

Un bărbat din Timiş a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat de o haită de şase câini. S-a întâmpat în timp ce omul în vârstă de 51 de ani mergea pe jos, pe drumul dintre localităţile Lăpuşnic şi Bara. Incidentul a intrat în vizorul poliţiştilor care au deschis o anchetă.

De Iulia Pop la 10.08.2022, 14:21
Vezi și

Cei şase câini aparţineau unui cioban din zonă. Fiind animale de stână, erau învăţate să fie mai agresive. L-au atacat pe bărbatul de 51 de ani care mergea pe jos să-şi ia pâine din localitate vecină. Omul a fost găsit dezbrăcat, într-o baltă de sânge de un trecător care a şi sunat la 112. În primă fază, victima a ajuns la Spitalul Municipal din Lugoj, însă medicii de acolo s-au îngrozit de rănile pe care le avea pe tot corpul.

Bărbatul a fost transferat de urgenţă la Timişoara. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi l-au găsit pe ciobanul căruia îi aparţin câinii. A fost întocmit un dosar penal, iar ciobanul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, trebuie să răspundă pentru comportamentul animalelor sale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat din Timiş, sfâşiat de cei 6 câini ai unui cioban din zonă: medicii s-au îngrozit când i-au văzut rănile. Omul ieşise să-şi cumpere o pâine