Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Timişoara a fost surprins de camerele de supraveghere din tramvai în timp ce trage frâna de mână în mers

Imagini incredibile filmate într-un tramvai din Timişoara! Un bărbat a fost surprins de camerele de surpaveghere ale vagonului în timp ce trage frâna de mână în mers. Incidentul a avut loc într-unul din noile tramvaie turceşti cumpărate recent de autorităţi. Şi este cu atât mai grav cu cât ieri o garnitură a deraiat şi a ajuns pe trotuar într-o zonă circulată din oraş.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 20.06.2022, 17:34

Vezi și

Bărbatul a fost identificat, iar cei de la Serviciul de Transport Public în Comun din Timişoara au anunţat deja că urmează să-l dea în judecată pentru prejudiciile aduse. Pentru că, pe de o parte, vorbim de pierderi financiare. Instituţia a fost nevoită să apeleze la mai multe autobuze pentru a duce la destinaţie călătorii.

Pe de altă parte, autorităţile vorbesc şi despre prejudicii de imagine. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce trage maneta de siguranţă şi pune astfel în pericol viaţa călătorilor. Incidentul este cu atât mai grav cu cât în aceeaşi zonă, zona Gării de Nord din Timişoara, un alt tramvai a deraiat de pe şine şi a ajuns pe trotuar. Din fericire, nu au fost victime, dar nu se ştie de ce acest tramvai a deraiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Timişoara a fost surprins de camerele de supraveghere din tramvai în timp ce trage frâna de mână în mers