Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Vaslui şi-ar fi incendiat propria locuinţă. Flăcările puternice au fost lichidate de pompieri

Un incendiu puternic a izbucnit la o locuinţă din localitatea Mălăieşti, judeţul Vaslui. Acoperişul şi o parte a casei au fost distruse de flăcări. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul, care ar fi fost provocat chiar de proprietarul casei, informează ISU Vaslui, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 09:46

Un bărbat din Vaslui şi-ar fi dat foc propriei locuinţe. Incendiul puternic a fost lichidat de pompieri
Un bărbat din Vaslui şi-ar fi dat foc propriei locuinţe. Incendiul puternic a fost lichidat de pompieri - Shutterstock

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajului de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere violentă la nivelul acoperişului şi la trei camere de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, dar şi risc de explozie a unei butelii încărcate cu GPL.

"Proprietarul locuinţei se autoevacuase şi era extrem de agitat, motiv pentru care a fost extras din zonă de către poliţişti. După aproximativ o oră şi jumătate, incendiul a fost lichidat, fiind salvate două camere de locuit şi o casă învecinată. Au ars aproximativ 50 metri pătraţi de acoperiş, trei uşi şi trei ferestre, piese de mobilier, bunuri electrocasnice, diverse produse textile şi din material plastic, precum şi documente. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este acţiunea intenţionată, proprietarul imobilului declarând că a declanşat incendiul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vaslui şi-ar fi incendiat propria locuinţă. Flăcările puternice au fost lichidate de pompieri