Antena Meniu Search
x

Un bărbat internat la Spitalul Judeţean Piteşti a murit după ce căzut în gol de la etajul şase al clădirii

Tragedie, duminică după-amiaza, la Piteşti. Un pacient internat la Spitalul Judeţean a murit, după ce a căzut în gol de la fereastra salonului, situat la etajul şase al clădirii.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 14:11

Un bărbat internat la Spitalului Judeţean Piteşti a murit după ce căzut în gol de la etajul şase al clădirii
Un bărbat internat la Spitalului Judeţean Piteşti a murit după ce căzut în gol de la etajul şase al clădirii - Shutterstock

Poliţia judeţeană Argeş anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

A căzut în gol de la etajul şase

„În după-amiaza zilei de 21 august a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, de către un reprezentant al unei unităţi medicale, cu privire la faptul că o persoană care se afla internată la unitatea medicală ar fi căzut de la etajul 6 al clădirii”, informează, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 

Pacientul a decedat. Acesta avea 58 de ani şi era din localitatea Costeşti. El se afla internat în secţia de cardiologie a spitalului. 

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat internat la Spitalul Judeţean Piteşti a murit după ce căzut în gol de la etajul şase al clădirii