Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului la Braşov. Avea 20.000 de lei datorii la cămătari

Un bărbat din Braşov s-a aruncat în faţa trenului, joi dimneaţa. Impactul a fost atât de violent că omul a fost greu de recunoscut de cei apropiaţi.

de Monica Palade

la 16.09.2021, 22:41

Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului la Braşov. Avea 20.000 de lei datorii la cămătari

Din primele informaţii, omul era dependent de păcănele şi, astfel, a ajuns să fie dator la cămătări. 20.000 de Ron ar fi avut datorie bărbatul la aceştia şi cum nu ştia cum să facă rost de ei, a recurs la gestul fatal.

Ce spun anchetatorii

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 06,50 dispeceratul Secției Regionale de Politie Transporturi Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de către un tren.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brasov au stabilit faptul că trenul de persoane IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la km. CF168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 ani.

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului la Braşov. Avea 20.000 de lei datorii la cămătari